Hier bent u: Publicaties

Publicaties

Hier laten wij u graag enkele zakelijke publicaties zien waarvoor Fotografie Ton Seemann heeft gefotografeerd.

T-Mobile

Voor het personeelsblad MAG van T-Mobile is een klant van de T-Mobile shop in Assen gefotografeerd. De opdracht was de klant, zittend in een rolstoel, met zijn hond te fotograferen bij het verlaten van de T-Mobile shop na het doen van een aankoop.

ANWB

In opdracht van de ANWB uit Den Haag heeft Fotografie Ton Seemann foto's gemaakt voor het blad Blik (blad voor ANWB'ers). De foto's zijn gemaakt voor een artikel over e-werken voor het Contact Center en de ANWB Alarmcentrale.

Watermaatschappij Drenthe

Voor de Watermaatschappij Drenthe (WMD) heeft Ton Seemann diverse foto-opdrachten uitgevoerd voor hun beeldbank. De foto's zijn recent geplaatst in verschillende uitgaven van De Brobbels, een uitgave van de WMD. Naast de foto's in de bladen is ook de coverfoto op de afbeelding links een foto van Fotografie Ton Seemann.

 
Jos Hofkens HIG / Essent

In opdracht van Jos Hofkes HIG BV is een avondopname gemaakt van Essent Milieu in Wijster. De foto is geplaatst op de cover van het blad 'KORT MAAR KRACHTHIG' 
Forbo

Forbo Eurocol BV, van o.a. de bekende vloeren, heeft een nieuwe lijm op de markt gebracht. Voor het relatiemagazine 'Eurovisie' zijn opnamen gemaakt tijdens het verwerken van deze lijm.

 
BAM Rail BV

Voor het personeelsblad van BAM Rail BV is de heer Bos geportreteerd. De foto is geplaats bij een artikel over zijn komst bij BAM als uitvoerder Projecten in Engeland. 
Support & Co

Voor Support & Co moest er een foto worden gemaakt van de Attent supermarkt in Wijster. De foto's zijn in zwart/wit worden gemaakt.

 
Stedenbouw

Voor het tijdschrift STEDENBOUW voor stedenbouw, architectuur en binnenhuisvormgeving is het futuristische nieuwbouwkantoor aan de A28 gefotografeerd.

 
Syngenta Seeds

Voor een reclamecampagne van het internationaal bedrijf Syngenta Seeds heeft Ton Seemann een aantal bietentelers gefotografeerd in Groningen en Drenthe. De foto's zijn gepubliceerd in diverse uitgaven van de Veldpost (tabloid), een onhafhankelijk landbouwblad voor Noord-Nederland. Tevens zijn de foto's gebruikt voor een vierluik op A5 formaat.

 
Gemeente Assen

Fotografie Ton Seemann fotografeert regelmatig voor artikelen in Berichten van de Brink, een gemeentelijke bijlage in het Gezinsblad van Assen.


Fotografie Ton Seemann
Dr. A.F. Philipsweg 15 F
9403 ST  Assen
T (0592) 333 602
M 06-24858250
E info@tonseemann.nl
KvK 04070020
BTW nr. NL8119.37.343.B01
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Wachtwoord opvragen
Tags
 
Fotografie Assen Drenthe Fotograaf Fotograferen Studio Portret Landschap Architectuur Ton Seemann Productfotografie Bedrijfsfotografie Pers Press
Privacy Statement
Disclaimer

© 2019 Fotograaf Ton Seemann - Uw vakfotograaf uit Assen, Drenthe